Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Hans Teeuwen Shows


Wikipedia

Refine See titles to watch instantly titles you havent rated etc. Initially he did five shows Hard en Zielig Hard and Sad 19941995 Met een Breierdeck With a Knitters Deck 19951997 Trui Sweater. Hans Teeuwen is a Dutch comedian actor singer and director. Hans Teeuwen is back on the British stage The Dutchmans new set marks a change from the shows that made him a cult. Hans Teeuwen Concerts Live Tour Dates Never miss another Hans Teeuwen concert..


De Nederlandse editie van Echte rancune was voor het eerst thuis te bekijken via Teeuwens eigen online platform Hans Teeuwen World dat hij lanceerde in december 2017. Ontdek hier wanneer Hans Teeuwen Nou lekker dan op tv is of waar je het kunt streamen Hans Teeuwen staat bekend om zijn grove taalgebruik. 12 mrt 2024 om 1641 Update De politie heeft dinsdag een neppistool van Hans Teeuwen in beslag genomen. The online channel of Hans Teeuwen. De politie zegt woensdag dat de verdenking tegen Teeuwen is ingetrokken en dat hij niet wordt vervolgd Op de vraag om wat voor wapen het ging wil de politie nu niet ingaan..



Imdb

Je dochter was pas 14 maar al zwanger en verslaafd Een grote schok want zelf ben je hardwerkend en beschaafd De manier van met haar omgaan heeft dus. Hans Teeuwen - Nederland - Dat Dan Weer Wel Abonneer je nu op het kanaal van Hans Teeuwen en blijf op de hoogte van alle nieuwe uploads. Dat dan weer wel is het vierde theaterprogramma van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen Hij voerde de show in 2001 op De laatste show werd in 2002 gefilmd en op televisie. De wereld van Hans Teeuwen bestaat uit gekken en kuthoeren Dat was al zo in Hard Zielig en dat is in zijn vierde programma niet anders Abonneer je nu op het kanaal. Apart from his absurd behaviour Hans Teeuwen ridicules a lot of groups including racists blacks..


In deze klassieker zing Hans Teeuwen zijn wereldberoemde Snelkookpan. 12 maart 2024 1150 uur Door Hans Teeuwen is verbaasd over de snelheid waarmee de politie. Een fragment uit zijn vijfde show Industry of Love Industry of Love vertelt het verhaal van Arnoud Jan de. Liedje van Hans Teeuwen supergrappig. Play Snelkookpan by Hans Teeuwen on desktop and mobile Play over 320 million tracks for free on SoundCloud. Politie aan de deur bij Hans Teeuwen om filmpje met pistool 12 maart 2024 1706 uur Aangepast 12..


Comments